Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Porsche Bank Zrt. az alábbi adatkezelési tájékoztatót teszi közzé 2019. április 26. napjával a pénzügyi szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos adatkezelések vonatkozásában.

Rendkívül fontos számunkra, hogy az Ön magánszférája védelmet élvezzen honlapjaink használata során. Ezért az alábbiakban részletesen tájékoztatjuk Önt a személyes adatainak és az anonim adatoknak a gyűjtéséről.

 

Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása

Személyes adatok az általános adatvédelmi rendelet és az Infotv. értelmében csak akkor kezelhetők, ha Ön azokat velünk önként közli - pl. információkéréshez, pályázati kiíráshoz vagy hírlevél küldéséhez szükséges regisztráció kapcsán - , és hozzájárul azok kezeléséhez. Ha Önt valamely általunk kínált szolgáltatás igénybevétele során a személyes adatai megadására kérjük, akkor kizárt az Ön személyes adatainak a hozzáférési naplózásból származó adatokkal való összevezetése az - egyébként is névtelen - IP-címen keresztül, személyes felhasználói profil létrehozása céljából.

 

Anonim adatok gyűjtése és feldolgozása

Ezen a honlapon a felhasználást elemző szoftvert alkalmazunk. Ezeknek az adatoknak a kiértékelésével értékes felismerések nyerhetők a felhasználók szükségleteiről. Ezek a felismerések hozzájárulnak a kínálat minőségének további javításához. Minden lehívásnál a következő adatok tárolására kerül sor:

  • a lekérő számítógép IP-címének anonimizált formája,

  • a lehívás ill. lekérés napja és órája,

  • a lehívott oldal és fájl neve,

  • hivatkozás arra az oldalra, ahonnan a kérdéses oldalt behívták,

  • a felhasználó által használt böngészőprogram a program verziószámával együtt

  • a felhasználó által használt operációs rendszer.

Ezek az információk statisztikai célból kiértékelésre kerülnek. Itt kizárólag olyan információkról van szó, melyekből nem lehet következtetni az Ön személyére. Ön egyedi felhasználóként anonim marad.

Az adatok gyűjtéséhez ún. sütik (cookie) is alkalmazásra kerülnek. A sütik olyan szöveges fájlok, melyek a honlap látogatójának számítógépén tárolódnak és így anonim alapon lehetővé teszik a látogató ismételt felismerését.

Erre a honlapra Piwik.org. (http://de.piwik.org/) sütiket telepítünk azért, hogy a honlap-hozzáféréseket pontosabban lehessen naplózni. Ezen kívül twyn group IT solutions & marketing services AG (http://www.twyn.com, http://www.yoondo.com) sütiket is alkalmazunk a reklámok optimális kezelésére. Az itt nyert adatok tárolása kizárólag anonim módon történik.

 

Süti-beállítások

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az európai irányelv alapján a honlap működőképessége szempontjából nélkülözhetetlen sütik kivételt képeznek, és nem deaktiválhatók. Amennyiben Ön deaktiválná a sütiket, a böngészőjébe Opt-Oout sütit telepítünk, hogy tiltása érvényesüljön. Ha másik böngészőt vagy számítógépet használ illetve ha törli a sütiket, akkor ismételten deaktiválnia kell a sütiket.