Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Banki szolgáltatások

Tisztelt Ügyfeleink!

A Porsche Bank Zrt. 1994. októbere óta a lakossági és vállalati pénzügyi szolgáltatási piac résztvevője. Számlavezetett lakossági és vállalati ügyfeleink többsége a Bank alapításától kezdve tisztelt meg bizalmával, melyet ügyfélbarát termékekkel és figyelmes ügyfélkezeléssel igyekeztünk a múltban és a jelenben is megszolgálni.

2018. őszén a Bank Alapítója stratégiai szempontból áttekintette a Porsche Bank Zrt. pénzügyi szolgáltatási tevékenységét és előzetes döntést hozott a hitelintézet pénzügyi vállalkozássá történő átalakításáról.

A pénzügyi szolgáltatások közül a betét gyűjtése és más visszafizetendő pénzeszköz nyilvánosságtól történő elfogadása valamint pénzforgalmi szolgáltatás nyújtása kizárólag hitelintézetként végezhető, ezért a Bank ezen szolgáltatásokat az átalakulást követően, pénzügyi vállalkozásként már nem végezheti.

2019. az átalakulás éve lesz a Bank számára. Az átalakulást követően Társaságunk a fő üzleti tevékenységére, az autófinanszírozásra kíván fókuszálni.

Fentiek alapján tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Alapító döntése értelmében a Porsche Bank Zrt. kivezeti a jövőben nem végezhető pénzforgalmi és betéti szolgáltatásait és ezekhez kapcsolódó termékeit. 2018. december 1. napjától kezdődően így új bankszámla-szerződést, betét-keretszerződést nem köt, pénzforgalmi szolgáltatásait pedig a tervek szerint legkésőbb 2019. június 30. napjáig nyújtja. 

Jelen tájékoztatásunk csak az első, általános információk közlését szolgálja. Meglévő ügyfeleinket - a Banktól igénybe vett termékektől, szolgáltatásoktól függően - személyre szabottan is rövidesen meg fogjuk keresni az állandó lakcímükre címzett tértivevényes küldeményben, melyben a Bank további, részletes tájékoztatást fog nyújtani. Kérjük, hogy szíveskedjenek a postai küldemény átvételéről gondoskodni, a benne foglaltakat áttanulmányozni és a felkínált lehetőségek közül választottaknak megfelelően eljárni.

Tisztelettel:

Porsche Bank Zrt.