Lekötött betéttel kapcsolatos gyakori kérdések

Ha a Porsche banknál lekötött Teleforint betétemből lejárat előtt pénzt szeretnék kivenni ér-e kamatveszteség?

A lekötéstől számított 30. nap után a teljes futamidő alatt kamatveszteség nélkül hozzáférhet lekötött betétjéhez. Ebben az esetben mind a felvett összeg után, mind pedig a bennmaradó tőke után a lekötött betéti kamat (akció esetén az akciós kamat) kerül jóváírásra.

Ha betétjét valamilyen oknál fogva mégis kénytelen a 30.nap előtt felbontani, úgy a felvett összegre ebben az esetben is elszámoljuk a Teleforint betétekre érvényes látra szóló kamatot - a lekötésben maradó tőke pedig az eredeti lekötött betéti kamattal marad tovább lekötésben.

Milyen díjakkal és költségekkel kell számolnom Teleforint Betét esetén?

Nincs számlavezetési díj és az átutalás is díjmentes az Ön által bejelentett maximum 3, más banknál vezetett saját számla javára. A pénztári kifizetés jutalákát az aktuális kondiciós lista tartalmazza.

Ha kivettem a betétem, megszűnik a Porsche Banknál vezetett Teleforint Betétszámlám?

A Porsche Bankkal kötött Teleforint betéti szerződésnek nem feltétele, hogy Ön folyamatosan lekötött betéttel rendelkezzen, számlái betéte(i) felvételét követően is élnek, s ha a jövőben ismét rendelkezik olyan megtakarítással, amit banki betétként kíván elhelyezni, úgy átutalással vagy készpénzbefizetéssel ismét helyezhet el újabb összeget Bankunknál, s a lekötésről vagy felmondásról kényelmesen telefonon, vagy akár interneten is rendelkezhet - újabb szerződés megkötése nélkül.