Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Használt gépjárművek most 8,99% THM Porsche Bank finanszírozással!

*A kép csak illusztráció és nem fedi a választható márkák és modellek körét.

Az akcióban résztvevő modellek:

A Porsche Bank Zrt. szerződött partnerei által értékesített használt gépjárművek.

Részletek és feltételek:

- Önerő / Első lízingdíj: minimum a bruttó vételár 20%-a

- THM*: 8,99%

- Szerződéskötési költség: 7.000 Ft

- Igényelhető minimális finanszírozási összeg: 1.000.000 Ft

- Futamidő: 24 - 84 hónap

- Finanszírozási forma: Zárt végű pénzügyi lízing / Nyílt végű pénzügyi lízing

- Deviza: HUF

- Kamatozás: változó

- CASCO biztosítás megkötése és fenntartása a futamidő alatt kötelező!

- Ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői illetve a Porsche Bank Zrt. szerződött partnerei által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe, mely biztosítás társbiztosítottja a Porsche Bank Zrt.  A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, illetve egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2019. június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre valamint elkészített finanszírozási ajánlatokra érvényes, ill. a keret nagyságától függően visszavonásig.
A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent.  A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

5 évnél idősebb személy- és haszongépjárművek most 10,49% THM Porsche Bank finanszírozással!

*A kép csak illusztráció és nem fedi a választható márkák és modellek körét.

Az akcióban résztvevő modellek:

A Porsche Bank Zrt. szerződött partnerei által értékesített használt személy- és kishaszongépjárművek.

Részletek és feltételek:

- Önerő / Első lízingdíj: minimum a bruttó vételár 30%-a

- THM*: 10,49%

- Szerződéskötési költség: 7.000 Ft

- Igényelhető minimális finanszírozási összeg: 500.000 Ft

- Futamidő: 24 - 84 hónap

- Finanszírozási forma: Zárt végű pénzügyi lízing / Nyílt végű pénzügyi lízing

- Deviza: HUF

- Kamatozás: változó

- Ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői illetve a Porsche Bank Zrt. szerződött partnere által értékesített járművekre. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, illetve egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2019. június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre valamint elkészített ajánlatokra érvényes, ill. a keret nagyságától függően visszavonásig.
A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent.  A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra.